Amazon Prime Daha Fazla Maliyete Çıkmak Üzere

Amazon Prime'ın fiyatı, 20 dolarlık bir fiyat artışı olan 139 dolara yükseliyor.

Amazon Prime Daha Fazla Maliyete Çıkmak Üzere

Amazon, yeni aboneler için Prime üyeliklerinin fiyatını 18 Şubat'tan itibaren yıllık 119 dolardan 139 dolara yükseltiyor. Aylık bir Prime üyeliğine sahip olmayı seçerseniz, maliyet ayda 13 dolardan 15 dolara yükseliyor.

Aboneliği 25 Mart'tan önce yenilenecek olan mevcut abonelerden, bir sonraki yıl için yalnızca 119 ABD Doları ücret alınacaktır.

Bu, üyelik maliyetinin 99 dolardan 119 dolara yükseldiği 2018'den bu yana Amazon Prime için ilk fiyat artışı.

Prime Student üyeliklerinin fiyatı da aynı tarihlerde artıyor. Aylık üyelik maliyetleri 7,49 $'a (6,49 $'dan) çıkacak, yıllık öğrenci üyelikleri ise 69 $'a (59 $'dan) çıkacak.

Amazon Prime üyelikleri, en önemlisi ücretsiz bir ila iki günlük gönderim olmak üzere bir dizi avantaj içerir. Aboneler ayrıca Amazon'un akış hizmeti olan Prime Video'nun yanı sıra her ay bir avuç ücretsiz PC oyunu ve oyun içi ganimet içeren bir abonelik olan Prime Gaming'e de erişebilir . Ek olarak, Prime üyeleri, yıllık Prime Day patlama indirimi de dahil olmak üzere özel fırsatlara erişebilir. Diğer avantajlar arasında Amazon Music'in akış kitaplığına erişim ve Kindle uygulamasında okumak için ücretsiz kitaplar yer alır.

Amazon Prime'a kaydolmayı düşünüyorsanız, yeni aboneler 30 günlük ücretsiz deneme alabilir . Bunun için şimdi kaydolmak akıllıca olabilir, böylece 119 dolarlık oranı kilitleyebilirsiniz - ayrıca fikrinizi değiştirirseniz ücretlendirilmeden önce iptal edebilirsiniz.

tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow