Bulut Madenciliği ile Doge ve TRX kazanma -3 [GÜNCELLENDİ] - SCAM [STEKATO]

Bulut madenciliği serimizi bu yazıyla devam ettiriyoruz. Bunlar yatırım tavsiyesi değildir, sonradan kapanma durumlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Ama elimizden geldiğince yeni siteleri sizinle paylaşıyoruz, bu da ilk olma fırsatını kullanmaya yarıyor.

Bulut Madenciliği ile Doge ve TRX kazanma -3 [GÜNCELLENDİ] - SCAM [STEKATO]

Tekrar yeni bir bulut madenciliği yazımız ile birlikteyiz. Belirtmek isteriz ki bu yatırım tavsiyesi değil, sadece bilgilendirme yazısıdır.  Daha önce paylaştığımız 2 sitede son zamanlarda sorun yaşayanlar olduğunu duyduk. Bunun sebeplerinden ilki aklınıza da geleceği üzere dolandırıcılık. Geçen paylaştığımız onlycryptos ile dogemining.io siteleri artık ödeme yapmama hatta sitelerini kapatma evrelerine gelmişlerdir. Kullanıcılarımızdan gelen yoğun mesajlar sonucu bunu web site yetkililerine ilettik ama halen bir dönüş alamadık. Bugün size farklı yapıda çalışan ve daha yeni olan bir siteden bahsetmek istiyoruz. Stekato group finance adını verdikleri site üyelik bazlı değil, cüzdan koduyla çalışıyoruz. Örnek olarak binance'ta hesabınız var ve oradaki doge veya trx cüzdan kodunuzu girip sisteme üye oluyorsunuz. İlk üyelikte otomatik ve ücretsiz olarak kazıma başlıyor 30 günlük bir plan veriyor ve bu size 16 doge kazandırıyor. Diğer planlar ise 180 günlük periyotlarda size kazanç sağlıyor. Test etme amaçlı 100 doge yatırdık ve günlük 3.19 doge vereceği ve bunun 180 gün boyunca devam edeceğini belirtiyor.  Bu da 100 doge karşılığında 180 günde toplamda 574 doge olarak geri dönüş sağlanacağını gösteriyor. Tabi bunun o kadar süreceği belirsiz ama yinede siteyi inceleyin ve yeni bir site olduğunu düşünerek yatırımlarınzı yapın. Daha sonra bu siteyle ilgili karşılaşacağımız sorunları bu konu altında güncelleyerek yazacağım. 

Kısaca sistemi özetleyelim, siteye girişte sizden cüzdan kodunuzu istiyor. Doge ile kazım yapmak istiyorsanız, Doge cüzdan kodunuzu, TRX ile kazım yapmak istiyorsanız TRX cüzdan kodunuzu yazıp sisteme giriş yapın. Zaten otomatik olarak kazıma başlayacaktır. Sonrasında Yatırım için Deposit menüsünü kullanın, size özel bir cüzdan kodu oluşturacak ve o cüzdan koduna göndereceğiniz tokenleri otomatik olarak Active Plans menüsünde 2. ışığın yandığını göreceksiniz. Sistem bu kadar basit umarım uzun vâdeli bir sistem olur ve bol kazanç elde edersiniz.  

GÜNCELLENDİ

Site ile ilgili problemlerden dolayı kendileriyle irtibata geçmeye çalıştık ama bir türlü cevap alamadık. Bu sebepten buraya yatırım yapmanızı ve hatta giriş yapmanızı dahi tavsiye etmiyoruz. 

Doge bulut madenciliği için tıklayın. 

TRX Bulut madenciliği için tıklayın. 

tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow