Elon Musk, Doge Coşkusu Üzerine SNL Görünümünden 48 Saat Önce Geri Döndü

Tanrı'dan daha zengin ve bu nedenle ölümlüler için güvenilir bir yatırım tavsiyesi kaynağı olan Elon Musk, mim para birimlerinin tehlikeleri hakkında bazı makul tavsiyeler sunmak için şimdi dönüyor.

Elon Musk, Doge Coşkusu Üzerine SNL Görünümünden 48 Saat Önce Geri Döndü

Tanrı'dan daha zengin ve bu nedenle ölümlüler için güvenilir bir yatırım tavsiyesi kaynağı olan Elon Musk, mim para birimlerinin tehlikeleri hakkında bazı makul tavsiyeler sunmak için şimdi dönüyor. Daha önce paylaşılmamış bilgiler veriyor: Doge'nin tek somut değeri aldatmacadır ve HODLers fiyat keşfine ulaşabilir ve sonra bir memin sürdürülebilirliği üzerinde kumar oynadıklarını fark edebilir ve satış satabilir! Oh. Her neyse, yarın Saturday Night Live'da Shiba Inu kıyafeti ile ortaya çıktığında bu biraz makul bir inkar , yani satın al satın al!

Geçtiğimiz ay küçük alçak tweet attı :

Dün gece Musk, rekor düzeyde riskten korunma ihtiyacı duyduğundan biraz daha endişelendi ve tweet attı : "Kripto para birimi umut vaat ediyor, ancak lütfen dikkatli yatırım yapın!" (Birinci tweet'i takip eden günlerde Doge% 94 arttı.)

Ancak, tipik Musk tarzında, bir uyarının TMZ videosunu birbirine bağlıyor, göz kırpıyor. (aşağıda gömülü) Bu bir uyarı mı? Bu. Yoksa öyle mi? İşte kaba bir oyun:

Tehlikeli bölgede başlar:

TMZ: "Elon, Dogecoin'in dünya için bir sonraki para birimi olabileceğini düşünüyor musun?"

Musk: "Şu anda ne istediğinizi söylemek için bir çekiş var mı ?"

TMZ: "Gitmesini istiyorum, varım, varım."

Musk: "Tamam, öyleyse, bence bu insanların iradesi olmalı, biliyor musun?"

Çarklar dönüyor:

TMZ: “Pekala, bir sorun var mı, çünkü bir ... çünkü sınırlı sayıda jetonlu Bitcoin gibi değil ve sonsuza kadar genişleyebilir, sence bu madalyonun değerini ortadan kaldırıyor mu?

Musk: "Uhhh ... evet, öyle" [gülüyor]. “Açık olmak gerekirse, insanlar tasarruflarını kripto para birimine yatırmamalı. Bunun akıllıca olmadığını düşünüyorum. "

Bir yerlerde, bir avukatın kalbi düzleşir:

Musk: “Ama eğer bir çeşit, bilirsiniz, spekülasyon yapmak ve bir nevi isterseniz, bilmiyorum, belki biraz eğlenebilir miyiz? Kripto'nun Dünya'nın gelecekteki para birimi olma ihtimali yüksektir. Ve sonra sanki, hangisi olacak? Ve belki birden çok olur. "

Teslim ...:  

Musk: “Ama gerektiği bu noktada spekülasyon düşünülebilir. Kripto spekülasyonu kısmında fazla ileri gitmeyin. "

tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow