Google'ın Piksel Saati Sızdı ve Beklentim Artık Tehlikeli Derecede Yüksek

Google'ın ilk şirket içi akıllı saati gelecek yıl gelebilir, ancak Android kullanıcıları tekrar yanacak mı?

Google'ın Piksel Saati Sızdı ve Beklentim Artık Tehlikeli Derecede Yüksek

Uzun zamandır bir Android kullanıcısı olarak, on yılın daha iyi bir bölümünü tüm ürün kategorisinin kenarlarında, Apple Watch'a rakip olabilecek bir giyilebilir cihaz bekleyerek geçirdim . Yeni başlayanlardan geleneksel saat üreticilerine kadar birçok şirket yalnızca sakatlayıcı tavizlerle akıllı saatleri piyasaya sürmek için değerli bir alternatif vaat etti . Her başarısızlık, uygulanabilir bir Apple Watch rakibi için umutları söndürürken, temeldeki Android akıllı saat işletim sisteminden sorumlu şirket olan Google , görünüşe göre kendi platformuna olan ilgisini kaybetti.

Şimdi tekrar umutlu olmak için sebep var. Google kısa süre önce uykusundan uyandı ve Wear OS 3'ü kurmak için uzun süredir Galaxy akıllı saatleri iPhone kullanmayan kullanıcılar için en iyi seçenek olan Samsung ile ortaklık kurdu . Yeni yazılım platformunu çalıştıran ilk akıllı saat Samsung Galaxy Watch 4'e geldiğinde, eleştirmenler tarafından ( biz dahil ) "ilk iyi Android akıllı saat" olarak ilan edildi . Bu saatin satışları, son aylarda Android'in giyilebilir pazar payını artırdı .

Google, kendi Pixel Watch'ının uzun zamandır beklenen sürümüyle bu ivmeyi artırmayı planlıyor. Evet, bir Pixel Watch, Google'ın geçen yıl Fitbit'i satın almasından sonra önerildiği gibi bir Fitbit değil . Pek umutlu değilim ama şu ana kadar gördüğüm her şey, Google'ın ilk akıllı saatinin yakında sol bileğimde bronz bir çizgi oluşturabileceğini gösteriyor.

Son teşvik bilgisi gelir ve sızıntı Jon Prosser, onun YouTube kanalında yayınlanan o iddialar resmi tanıtım fotoğrafları nelerdir. Aynı kaynaklardan daha önceki renderlerle eşleşen bu sızdırılmış pazarlama materyalleri, söylentili Google Pixel Watch'un resimlerini (grenli olsalar da) gösteriyor.

Bunlar gerçekse, Pixel Watch, kenarlardan şelale gibi görünen neredeyse çerçevesiz bir saat kadranı ile basit bir dairesel tasarıma sahip olacak. Sağ tarafta fiziksel kontroller için önemli bir taç var. Ve biraz tıknaz Apple Watch'ın aksine, Pixel Watch bu görüntülerde etkileyici derecede ince görünüyor.

Lüks görünüyor. Tasarım herkes tarafından beğenilmese de, düşük profilli saat o kadar küçük görünüyor ki muhtemelen gün boyunca, hatta bir antrenman sırasında bile farkına bile varmazsınız. Ayrıca Wear OS 3 ile arayüz oluşturmak için fiziksel bir kadran olmasını da seviyorum çünkü bu kadar küçük bir ekranın etrafında kaydırmak baş belası olabilir.

Sızıntı, özellikleri açıklamaz veya özelliklerin özetini vermezken, iddia edilen pazarlama slaytlarından birkaçı , Google Haritalar'da yol tarifi alma, sağlık ölçümlerini izleme ve telefon aramalarını yanıtlama dahil olmak üzere saatle neler yapabileceğinizi gösteriyor .

İtiraf etmeliyim ki, kendimi daha fazla kalp kırıklığından korumanın bir yolu olarak Pixel Watch söylentilerine çok fazla dikkat etmeyi bırakmıştım, ancak Pixel 6'nın başarısı, bazı şüpheli donanım kararlarından sonra Google'a olan inancımı yeniden alevlendirdi (ellerinizi kaldırın, Pixel 5 sahipleri). Unutmayın, Google, orijinal Pixel piyasaya sürüldüğünde akıllı telefon endüstrisini üzdü ve Pixel Watch ile bunu tekrar yapma fırsatına sahip.

Ama bir saniye için yavaşlayayım, çünkü bu yapbozda hala çok fazla eksik parça var . Nasıl konumlandırmak için Google planları Piksel İzle-gibi tam teşekküllü Apple Ürünü rakibi ya da Fitbit benzeri giyilebilir uygunluk odaklı olarak pürüzsüz bir deneyim sağlayan görevli bileşenleridir, bir sır olarak kalır ile mücadele Android saatlerine geçmiş bir şey) .

Ayrıca saatin inceliğinin pil ömrü açısından ne anlama geldiği konusunda da endişeliyim: Giyilebilir cihazların çoğunun Aşil topuğu. Tüm gün boyunca kullanamayacak kadar küçük bir pil kullanmak, bir akıllı saati mahvetmenin kesin yoludur. Giyilebilir cihazı ikinci güne kadar canlı tutarsa, fazladan birkaç milimetre kalınlığa aldırış etmem . Burada spekülasyon yapıyorum, ancak zayıf dayanıklılık birçok Android saatin kriptoniti oldu ve bu son sızıntıda gösterilen küçük tasarım beni rahatsız ediyor.

Google'ın Pixel Watch'u 2022'de piyasaya süreceği söyleniyor, bu nedenle Android kullanıcıları analog saatlerini son kez olmasını umduğumuz şekilde ayarlamaya başlayabilirler.

alışveriş, çanta satın al, vakko çanta, parfüm satın al, parfüm, marka parfümler

tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow