HyperX'in Yeni Oyun Kulaklıkları 300 Saatlik Pil Ömrü Sağlıyor ve Bunun Nasıl Mümkün Olduğunu Bilmiyorum

Bu kablosuz sürümün kablolu sürümle aynı ses kalitesine sahip olduğu ve hatta yaklaşık olarak aynı ağırlığa sahip olduğu iddia ediliyor.

HyperX'in Yeni Oyun Kulaklıkları 300 Saatlik Pil Ömrü Sağlıyor ve Bunun Nasıl Mümkün Olduğunu Bilmiyorum

Bazı oyuncular şarj ile uğraşmak istemedikleri için piyasadaki sayısız kablosuz seçenek yerine hala kablolu kulaklık kullanıyorlar ama artık buna gerek de yok. HyperX, CES 2022'de 300 saatlik pil ömrüne sahip olduğu varsayılan yeni Cloud Alpha Wireless'ı tanıttı.

Ve hayır, oraya fazladan bir sıfır eklemedim - güven bana, iki kez kontrol ettim. İddia edilen çalışma zamanı düpedüz şaşırtıcı ve mesele şu ki, bu kablosuz model kablolu olanla birkaç temel özelliği paylaştığı için bir yakalama yok gibi görünüyor.

Daha sonra bunun hakkında. Şimdilik, bu pil ömrü iddialarını perspektife koymak istiyorum. Bugün satın alabileceğiniz neredeyse her oyun kulaklığı çift haneli çalışma süreleriyle gelir, bu nedenle Sennheiser, bir şarjla 100 saat dayanabileceğini iddia ettiği GSP 370'i ortaya çıkardığında çok şaşırdık. Bunun üç katıyla, HyperX'in Cloud Alpha Wireless'ı aynı ligde bile değil.

Demek istediğim, Gizmodo kıdemli muhabiri Sam Rutherford'un 2020'nin sonlarında HyperX Cloud II Wireless incelemesinde yazdıklarına bir bakın :

"Ama benim için Cloud II Wireless'ın en etkileyici yanı pil ömrünün ve kablosuz bağlantısının ne kadar iyi olduğudur."

Cloud II Wireless'ın pil ömrü? 30 saat. HyperX'in bir sıfır daha eklemesi bir yıl sürdü. Bu, USB-C kablosunu takmanız gerekmeden önce neredeyse iki tam haftalık sürekli kullanım demektir. Gerçek dışı. Ancak aynı derecede şaşırtıcı olan, bu kablosuz versiyonun kablolu olan kadar hafif olması ve makul bir 335 gramda gelmesidir.

Belirttiğim gibi, PC kulaklığı pil ömrünü en üst düzeye çıkarmak için çok fazla ödünleşim yapmıyor gibi görünüyor. "Çift Odacıklı Teknoloji"yi güncelledi ve HyperX'in, bu kablosuz olanı biraz daha ince tutarken ve daha büyük bir pile izin verirken orijinal kablolu sürümle aynı "ses ve performansı" ürettiğini söylediği 50 mm sürücüleri kullanıyor.

Çerçeve alüminyumdan yapılmıştır ve kulak kapakları "özel artı bellek köpüğü" ile deridir. Cloud II Wireless kadar rahatlarsa, bunları gecenin derinliklerinde giymekte sorun yaşamamalısınız. Kulaklıklı mikrofon setinde ayrıca LED durum göstergelerine sahip çıkarılabilir bir gürültü önleyici mikrofon bulunur ve kulaklıkta ses ve mikrofon kontrolleri bulunur. Kulaklık, bir USB-A dongle aracılığıyla PC'nize bağlanır.

HyperX, böylesine çılgın çalışma süreleri elde etmek için Alfa'nın üzerine hangi büyülü peri tozunu serptiğini ortaya çıkaramadığını söyledi, ancak bunun çok düşük bir güç durumunda çalışma meselesi olduğunu varsayıyorum. HyperX'in ortaya çıkardığı şey, kulaklığın 1.500 mAh şarj edilebilir lityum polimer pile sahip olduğu ve 300 saatlik iddianın %50 hacimde olduğu ve görünüşe göre bir "üçüncü taraf test şirketi" tarafından doğrulanmış olduğuydu.

Hâlâ kafamı toparlayamıyorum, bu yüzden bunları en kısa sürede incelemek için göndereceğim ve henüz nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim olmasa da, bahse girerim bu şeyin kaldığından emin olmak için bir pil testi yapacağım 18.000 dakikalık oyunun her biri için güç sağlıyor.

HyperX Cloud Alpha kablosuz oyun kulaklığı, bu Şubat ayında geldiğinde 200 dolara mal olacak.

vakko çanta, çanta çeşitleri, kadın kol çantası, kadın sırt çantası, vakko çanta, vakko kol çantası

tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow