Yatırım yapmadan DOGE coin kazanma - 2 [Güncellendi] - [SCAM]

Daha önce yatırım yapmadan 15 Mh/s kazım hızıyla DOGE, 0.1 Gh/s kazım hızıyla da LTC kazanacağınızı anlatmıştık. Bu konumuzda ise diğerinden farklı olarak sadece DOGE coin kazımı hakkında bilgi vereceğiz.

Yatırım yapmadan DOGE coin kazanma - 2 [Güncellendi] - [SCAM]

Daha önceki yazımızda belirttiğimiz DOGE coin kazımı ile LTC Coin kazımından farklı olarak, bu yazımızda sadece DOGE coin kazımını anlatacağız. Diğer yazımızda anlattığımız gibi bu yatırım yapıp yapmamak sizin terciniz. Ama yatırım yapmadan da sitenin size sağladığı ücretsiz makine sayesinde kazım yapabilirsiniz. 

İsterseniz sitenin belirttiği ölçüde DOGE yatırım kazım hızınızı arttırabilirsiniz. 

Öncelikle buradan üye olun. Üye girişi yaptıktan sonra, "Machines" menüsünden size tahsis edilen ücretsiz makineyi alın. Artık DOGE kazanmaya başlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra her gün web sitesine giriş yapıp "Dashboard" sayfasında sağ tarafta günlük ödülü alabilirsiniz. Günlük 1 kod ile ödülü de alabilirsiniz. Bunun için sistemin sosyal medya hesaplarını takip etmeniz gerekiyor. Her gün paylaşılan kodu "Tasks" menüsüne giriş yaptıktan sonra gerekli alana yazıp "Win" butonuna basmanız yeterlidir. 

Peki yatırım yapınca nasıl kazanabiliriz. Bunun için "Machines" kısmından istediğiniz paketi seçip, yatırımınızı yaptıktan sonra aşağıdaki kazançları elde edebilirsiniz. 

50 DOGE Coin yatırırsanız, Günlük 1.538 Doge coin kazanabilirsiniz. Bu da 39 günde %120 kâr elde edebileceğiniz anlamına gelir. 

100 DOGE coin yatırırsanız, Günlük 3.289 Doge Coin kazanabilirsiniz. Bu da 38 günde %125 kâr elde edebileceğiniz anlamına gelir. 

500 DOGE Coin yatırırsanız, Günlük 18.005 Doge coin kazanabilirsiniz. Bu da 36 günde %130 kâr elde edebileceğiniz anlamına gelir. 

1000 DOGE Coin yatırırsanız, Günlük 38.571 Doge coin kazanabilirsiniz. Bu da 35 günde %135 kâr elde edebileceğiniz anlamına gelir. 

Tekrar uyarmak istiyoruz, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırımlarınızı yaparak siteyi daha iyi araştırmanızı ve referansları iyi takip etmenizi öneriyoruz.

Doge Coin Online Mining için tıklayın. 

Online mining, Doge Mining

tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow