YouTube, Premium Abonelerle Başlayan iOS Kullanıcılarına Resim İçinde Resim Desteği Sunacak

YouTube Premium aboneleri, Android kullanıcılarının yıllardır sahip olduğu bir özellikten ilk kez yararlanıyor.

YouTube, Premium Abonelerle Başlayan iOS Kullanıcılarına Resim İçinde Resim Desteği Sunacak

Sonunda, iOS'taki YouTube uygulaması, kullanıcıların iPhone'larında ve iPad'lerinde gezinirken küçük bir açılır pencerede video izlemeye devam etmelerini sağlayan resim içinde resim desteği alıyor.

Bir YouTube sözcüsü Cuma günü Gizmodo'ya ve diğer satış noktalarına yaptığı açıklamada, özelliğin şu anda dünya çapında ilk olarak YouTube Premium abonelerine sunulduğunu söyledi. Görünüşe göre ABD'deki tüm iOS kullanıcıları için daha büyük bir lansman çalışıyor, ancak YouTube, ücretsiz kullanıcıların bu özelliğe ne zaman erişmeyi bekleyebilecekleri konusunda bir zaman çizelgesi sağlamadı.

Apple, iOS 9 yüklü iPad'lere ve iOS 14 yüklü iPhone'lara resim içinde resim video desteği getirdi, ancak aslında YouTube uygulamasıyla çalışmasını sağlamak başka bir hikaye oldu . Bazı kullanıcılar, Safari veya iOS Kısayollarında YouTube web sitesi aracılığıyla yaratıcı çözümler buldu. Bununla birlikte, YouTube'un sonundaki güncellemeler, aylık 12 ABD doları Premium hizmeti için ödeme yapmadığınız sürece bu kısayollardan bazılarını geçersiz kıldı.

iOS'a resmi desteğin gelmesiyle birlikte, umarım bu baş ağrıları geçmişte kalır ve iOS kullanıcıları, Android kullanıcılarının yıllardır sahip olduğu aynı özelliğin keyfini çok yakında çıkarabilecektir .

Şimdi, tüm Android vs. iOS mücadelesinde bir köpeğim yok; Büyürken ailem, hangi markanın satışı daha iyiyse onu temel alan gadget'lar satın aldı ve Real Adult parasına erişerek şu anda bile bu kurnazca kuruş sıkıntısından kurtulmak için mücadele ettim. Yine de bu kayıtsızlık, Apple fanboylarının kulağımı çekmesine engel olmadı, özellikle de nihayet ilk akıllı telefonumu aldıktan sonra: 2015'te bir tane alacak kadar para biriktirdiğimde zaten bir yaşında olan bir model olan Nexus 6 ( Evet, biliyorum, oyuna çok geç kaldım). Ama hey, o eski şeyin bile resim içinde resim desteği vardı.

tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow