Rockstar Games, Masa Tenisini Bugün 15 Yıl Önce Çıkardı Ve Hala Bir Devam İstiyorum

Bir sonraki Grand Theft Auto'yu duyurmak için şu anda birçok kişi Rockstar Games'i bekliyor . Bakın, yeni bir GTA oyunu için heyecanlıyım . Ama bir gün olacağını da biliyorum. Rockstar'ın muhteşem masa tenisi oyununun bir devamı olacağından çok daha az eminim. 15 yıl sonra hala bekliyorum.

Rockstar Games, Masa Tenisini Bugün 15 Yıl Önce Çıkardı Ve Hala Bir Devam İstiyorum

Bir sonraki Grand Theft Auto'yu duyurmak için şu anda birçok kişi Rockstar Games'i bekliyor Bakın, yeni bir GTA oyunu için heyecanlıyım . Ama bir gün olacağını da biliyorum. Rockstar'ın muhteşem masa tenisi oyununun bir devamı olacağından çok daha az eminim. 15 yıl sonra hala bekliyorum.

Rockstar Games Presents Table Tennis , kabul ediyorum. Ama aynı zamanda oyunun en kötü yanı. Gerçekten, bununla ilgili tek kötü şey. Masa tenisine bu gerçekçi yaklaşımla ilgili diğer her şey harika. Bu, Rockstar'dan bekleyebileceğiniz gibi sahte reklamlar ve şiddet içeren aptalca, parodi dolu bir oyun değil. Bu varbiriyi yapılmışsadece bu yüzden edilecek olur ve keskin görünümlü masa tenisi oyunuarkasında millet tarafından yayınlanan GTA ve Manhunt.

Xbox 360'ın piyasaya sürülmesinden birkaç ay sonra, 23 Mayıs 2006'da piyasaya sürülen Masa Tenisi, yeni nesil bir Rockstar oyununun neye benzeyebileceğine ilk bakışımızdı. En azından etkileyiciydi. Karakterler, PS2 döneminden Rockstar oyunları gibi dev ellere sahip tuhaf topaklı aksiyon figürleri değil, insana benziyordu. Bu, Rockstar'ın bugünlerde tüm oyunlarına güç veren özel, şirket içi motoru olan RAGE motoru sayesinde. Ve Masa Tenisi RAGE'nin güçte bizim ilk göz oldu ve heyecan vericiydi.

Eğer Masa Tenisi sadece görsel bir afet olmuştu, yani millet oynamaya almak için yeterli olurdu. 2006 oldu ilk günlerinde Xbox 360 o kadar oynamak veya bir ton yoktu olurdu Microsoft'un yeni konsolunun gücünü göstermek. Yani süslü görünümlü bir masa tenisi oyunu yeterli olurdu. Ancak Rockstar San Diego gitti ve harika bir masa tenisi maçı yaptı. Arcade aksiyonu ve simülasyon arasında mükemmel bir denge kurar. Herkes onu alıp oynayabilir ve dakikalar içinde eğlenecek ve birkaç maç kazanacaklar. Altında gizlemek  inanılmaz derecede hassas ve duyarlı bir masa tenisi simülasyonudur.

Yine de açık olmak gerekirse, bu masa tenisinin sıkıcı bir simülasyonu değil . Rockstar San Diego , izlerken veya oynarken uykuya dalmamanızı sağlamak için yeterince yetenek ve stil ekledi . En sevdiğim dokunuşlardan biri, ralliyi ne kadar uzun süre devam ettirirseniz, işler o kadar yoğunlaşır. Müzik hızlanır ve yükselir, sonunda çevrenizdeki dünya ve rakibiniz karanlığa doğru kaybolur ve topun sesi gittikçe yükselir. Uzun rallilerde oyuncuların odaklanma şeklini simüle eder ve sizi oynarken izleyen herhangi bir izleyiciye bokun gerçeğe dönüştüğünü işaret etmenin bir yolu olarak mükemmel bir şekilde çalışır .

Şimdi Rockstar San Diego'nun (veya başka bir Rockstar stüdyosunun) 2021'de yeni bir masa tenisi oyunuyla neler yapabileceğini hayal edin. 4k görseller, 120 FPS oyun, özel karakterler, çevrimiçi ligler ve daha fazlası. O oyunu istiyorum. PS5 denetleyicisinin süslü tetikleyicilerini ve dokunsal geri bildirimin her bir raket vuruşuna ve salınımına tepki verdiğini zaten hissedebiliyorum.

Ne yazık ki, Masa Tenisi 2 alacağımızdan şüpheliyim . Bu noktada, Rockstar Games'in masa tenisini GTA Online'a bir aktivite olarak ekleme olasılığı daha yüksektir . Ayrıca Masa Tenisi , Rockstar için amacına hizmet etti. Geliştiriciler için GTA V ve Red Dead Redemption II'nin önünü açan yeni bir konsolda RAGE'i kurup çalıştırmanın bir yoluydu .

Ama belki bir gün , Rockstar Games, GTA Online'da insanlara mal satarak Google'dan daha fazla paraya sahip olduğunda, bir Masa Tenisi 2 alabiliriz.

Veya Kabadayı 2. İkisini de alacağım.

tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow