Bulut Madenciliği ile TRON (TRX) kazın (Az Riskli) - 4

Kısa süre önce paylaşmış olduğumuz bulut madenciliği yazımıza yeni bir tane ekliyoruz. Bu sistem diğer sistemlere göre riski düşük. Peki ne farkı var ? Gelin detayları paylaşıyorum.

Bulut Madenciliği ile TRON (TRX) kazın (Az Riskli) - 4

Bugünkü yazımızda sizlerle az riskli ve yatırımınızı kısa sürede çekebileceğiniz ama minimum %20 kâr edeceğiniz bir sistemden bahsedeceğim. Bu sistemde sadece TRON (TRX) kazabilirsiniz ve bir önceki sistem gibi cüzdan kodunuzla üye oluyorsunuz. 

Kazım süresi 5 gündür, minimum çekim tutarı ise 10 trx'tir. Farklı paketleri var, istediğiniz paketi seçip verilen cüzdan koduna trc20 ağından yatırımınızı yapıyorsunuz. 

Öncelikle buradan siteye giriş yapın. Login butonuna tıkladıktan sonra sizden cüzdan kodu ve şifre isteyecek. İlk defa giriyorsanız girdiğiniz şifre, hesabınızın şifresi olacaktır. 

Giriş yaptıktan sonra size ücretsiz olarak 10 günlük bonus verecek ve otomatik kazıma başlayacaktır. Yatırım yapmak için ise Deposit menüsünden istediğiniz paketi seçip verilen cüzdan koduna belirtilen TRX miktarını transfer edeceksiniz. Transfer ederken dikkat etmeniz gereken şey komisyon. Borsanız sizden 1 trx komisyon kesecektir o yüzden 100 göndereceksiniz 101 yazmanız gerekiyor. 

Sisteme ne yatırırsanız yatırın, yatırımınızı ve kârınızı 5 gün sonra çekeceksiniz. Veya her 10 TRX'te çekim gerçekleştirebilirsiniz.

TRX Bulut madenciliği için tıklayın.

tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow