Apple, Kanepenizde Kaybolacağını Düşünmediği İçin Yeni Siri Remote'a AirTag Koymadı

Apple'ın Apple TV için yaptığı son Siri Remote'la ilgili en büyük şikayetlerden birinin , oturma odalarının uçurumunda kaybolma yeteneği olduğu iyi biliniyor . Apple, örneğin kullanışlı bir AirTag ekleyerek ikinci nesil Siri uzaktan kumandasıyla bunu düzeltebilirdi. Görünüşe göre şirket, yeni kumandası biraz daha kalın olduğu için kaybolmayacağını düşünüyordu.

Apple, Kanepenizde Kaybolacağını Düşünmediği İçin Yeni Siri Remote'a AirTag Koymadı

Apple'ın Apple TV için yaptığı son Siri Remote'la ilgili en büyük şikayetlerden birinin , oturma odalarının uçurumunda kaybolma yeteneği olduğu iyi biliniyor . Apple, örneğin kullanışlı bir AirTag ekleyerek ikinci nesil Siri uzaktan kumandasıyla bunu düzeltebilirdi. Görünüşe göre şirket, yeni kumandası biraz daha kalın olduğu için kaybolmayacağını düşünüyordu.

Apple Başkan Yardımcısı Tim Twerdahl, Mobile Syrup ile Cuma günü yayınlanan bir röportajda aynı şeyi söyledi . Apple'ın uzaktan kumandaya AirTag benzeri bir teknoloji eklemeyi düşünüp düşünmediği sorulduğunda, görüşmecinin koltuk minderlerinde sık sık kaybettiğini itiraf ettiği Twerdahl, yeni Siri kumandası daha kalın olduğu için, diğer ağ cihazlarının daha düşük göründüğünü söyledi. .

"AirTag'ler ve [U1 çipi] ile ne yaptığımız konusunda çok heyecanlıyız ve bu gücün bir parçası da Bul ağımı ve bir şeyler bulmanıza yardımcı olmak için dünya çapında bir milyar cihazdan yararlanabileceğimiz gerçeği," Twerdahl Mobile Syrup'a söyledi. "Sizin açınızdan, [Bul ağımı] evin en güçlüsüdür. Siri Remote'ta yaptığımız değişikliklerle - biraz daha kalın yapmak da dahil olmak üzere koltuk minderlerinize çok fazla düşmeyecek - bu diğer tüm ağ cihazlarının biraz daha düşük görünmesini sağlamaya ihtiyaç duyuyor. "

Yeni Siri kumandasını denemeyenler için Verge , Twerdahl'ın bir noktaya sahip olduğunu ve kumandanın koltuğa dayanıklı göründüğünü belirtiyor.

Şimdi, ben bir Siri uzak kullanıcısı değilim, ancak aptal ve kalın bir uzaktan kumandanın kullanıcısı olarak şunu belirtmek isterim ki, bir uzaktan kumandanın daha büyük olması, en çok ihtiyaç duyduğunuz anda bulmanın daha kolay olduğu anlamına gelmez. Uzaktan kumandam kanepemde yenildi, yığınlar halinde temiz çamaşırlarla (bazen kanepede yatar) saklandı ve evimin etrafındaki kağıt yığınları tarafından kaçırıldı. (Yargılamayın. Pandemik yaşam, hepiniz). En azından hangi alanda olduğunu bilmem için bir yol olmasını dilediğim zamanlar oldu. AirTag bir yol olabilir.

Apple, bu sefer hayal kırıklığına uğramış Siri uzaktan sahiplerini mutlu etmemiş olsa da, bazıları AirTag uzaktan izleme sistemini, en azından eski nesil uzaktan kumandalar söz konusu olduğunda gerçeğe dönüştürmeye karar verdi. AirTag'ler Nisan ayında ortaya çıktığından beri, akıllı yapımcılar eski bir Siri uzaktan kumandasının arkasına bir AirTag yapıştırmanıza izin veren bir uzaktan kumanda kılıfı geliştirdiler .

tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow